DIRLJIVO: Pravo iz Belgije - vidite KOREOGRAFIJU u čast pokojnog Maradone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 18:04

DIRLJIVO: Pravo iz Belgije - vidite KOREOGRAFIJU u čast pokojnog Maradone!

Kad već publike nema na stadionima zbog pandemije korona virusa.

Crvena zvezda je doputovala u Gent bez pola tima i sa nadom da će u Belgiji načiniti džinovski korak ka nokaut fazi Lige Evrope.

Zvezda večeras (18.55) na gostovanju Gentu u Belgiji ima meč loptu - pobedom bi obezbedila evropsko proleće, ali trener Dejan Stanković ima velike kadrovske probleme, pa bi i bod bi odličan za srpskog šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kvota na keca je 2,40, na iks 3,35, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gent - Zvezda.

Crveno-beli imaju šest bodova više od belgijskog tima i privilegiju da u duelu četvrtog gola L grupe Lige Evrope ne moraju da srljaju, pogotovo u situaciji kada na terenu neće biti povređeni Aleksandar Katai, Gelor Kanga, Marko Gobeljić, bolesni Milan Rodić i suspendovani Seku Sanogo.

Fudbalski svet potresla je vest da je juče u 61. godini preminuo veliki Dijego Armando Maradona.

I Belgijanci su rešili da se na dostojan način oproste od virtuoza na bubamari. Na stadionu Genta napravljena je koreografija u čast "desetke" iz Argentine.

Pogledajte te fotografije direktno iz Belgije koje je Gent postavio na svojim društvenim mrežama:

For the game tonight, together with @crvenazvezdafk we will pay tribute to one of the greatest of all times. Thank you @BuffaloIndians for making this possible! #gntbel #UEL #Maradona #D10S #RIP pic.twitter.com/QGl5AtPq6p

— KAA Gent (@KAAGent) November 26, 2020

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.