Crni Cerak, Desingerica x Pljugica, Zera, Corona & Rimski i mnogi drugi

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 11:32

Crni Cerak, Desingerica x Pljugica, Zera, Corona & Rimski i mnogi drugi

Do događaja koji će redefinisati industriju zabave i pomeriti granice aktuelne muzičke scene čitavog regiona - prvog solističkog koncerta Nucci-ja i Voyage-a, ostalo je nešto više od mesec dana, a sada su poznata i prva imena regionalnih trep senzacija koja će se neprikosnovenom dvojcu priključiti na sceni.

Zera, Crni Cerak & Lacku, Corona, Rimski, Popov, Henny, Desingerica x Pljugica, Gazda Paja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Sajfer, samo su neki od superzvezda novog muzičkog talasa koji će već najavljeni spektakl u PETAK 06. OKTOBRA u HANGARU Luke Beograd pod nazivom "Nucci x Voyage & friends: Balkan Daje Sve", pretvoriti u kultnu beogradsku priču i iskustvo koje će nadmašiti aktuelne okvire urbane muzike, ne samo prestonice, već čitavog regiona.

Najsavremenija audio-vizuelna produkcija, uz nastupe najvećih idola trep muzike koji će 06. oktobra pokoriti Beograd, postaviće nove standarde u industriji zabave, donoseći njenu revoluciju i potpunu transformaciju.

Ulaznice za koncert Nucci-ja i Voyage-a dostupne su putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat), na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nucci & Voyage otkrivaju SPECIJALNE GOSTE na KONCERTU: Evo KO će sve biti u HANGARU

Izvor: Blic, 23.Avg.2023

Do događaja koji će redefinisati industriju zabave i pomeriti granice aktuelne muzičke scene čitavog regiona - prvog solističkog koncerta Nucci-ja i Voyage-a, ostalo je nešto više od mesec dana, a sada su poznata i prva imena regionalnih trep senzacija koja će se neprikosnovenom dvojcu priključiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.