Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2020, 08:28

Crna Gora ima najviše zaraženih na 100.000 stanovnika u regiji

Nakon što je u utorak crnogorski Institut za javno zdravlje u sistem unio rezultate 2.000 testova koji su ranije zbog manjeg kapaciteta laboratorija u Crnoj Gori poslani na analizu u Njemačku, Crna Gora je postala zemlja s najviše aktivnih slučajeva zaraze virusom korona u regiji.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A kad su stigli rezultati iz Nemačke za testirane Crnogorce....

Izvor: B92, 15.Jul.2020

Zagreb -- Crna Gora je postala zemlja sa najviše aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom u regionu, prenela je Hina...Rezultati poslati u Nemačku, jer crna Gora nema dovoljno svojih testova, pokazali su da je 475 od 2.000 testova pozitivno na koronavirus, a kada se njima doda 66 pozitivnih slučajeva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.