Crna Gora: Još tri slučaja koronavirusa, ukupno 13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2020, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Još tri slučaja koronavirusa, ukupno 13

U Crnoj gori su potvrđena još tri slučaja korona virusa, čime je ukupan broj zaraženih porastao na 13, saopštio je večeras Institut za javno zdravlje.

Direktor Instituta za javno zdravlje, Boban Mugoša rekao je da su poslednja tri slučaja su vezana za prvi slučaj otkrivanja COVID 19 u Crnoj Gori i istakao da to pokazuje da se zaraza širi.

"Ovo ukazuje da nismo poštovali ono što je preporučeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - da držimo socijalnu distancu, da vodimo računa o sebi, ali i o drugima. Ovo govori o našim navikama koje moramo sad da zaboravimo", istakao je Mugoša, prenosi RTCG.

Pod zdravstvenim nadzorom u Crnoj Gori je 4369 osoba koje su tokom prethodnih 14 dana boravile na području sa rasprostranjenom transmisijom, kazala je u Dnevniku TVCG Sanja Medenica iz Instituta za javno zdravlje.

Svi oboleli su, kako je dodala, za sada dobrog zdravstvenog stanja i ono se redovo prati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.