ЂОКОВИЋ НЕ ДОЛАЗИ У ЦРНУ ГОРУ: Corona free Montenegro условио карантином свјетског шампиона?!

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2020, 03:55

ЂОКОВИЋ НЕ ДОЛАЗИ У ЦРНУ ГОРУ: Corona free Montenegro условио карантином свјетског шампиона?!


ЂОКОВИЋ НЕ ДОЛАЗИ У ЦРНУ ГОРУ: Corona free Montenegro условио карантином свјетског шампиона?!
13.06.2020. – 17:24
ИСКРА на Фејсбуку






Новак Ђоковић (фото: З. Шапоњић)

Најбољи свјетски тенисер >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Новак Ђоковић, највјероватније, неће доћи у Црну Гору гдје је планирано да се одржи турнир Адриа тура 27. и 28. јуна. То је информација коју је саопштио Петар Мирић из организационог одбора турнира у Загребу.
Он наводи да је Задар спреман да угости учеснике тениског каравана „Адриа тур“ и најбољег играча свијета, а, готово је извјесно, да се сјајна манифестација неће одржати у Црној Гори.
Подсјећамо да је Новак Ђоковић и његов организациони тим планирао да се 27. и 28. јуна у Црној Гори одржи трећи турнир, након београдског и задарског.
„У Задар долази најбољи свјетски тенисер који ће се уз пратњу наших најбољих играча представити задарској публици. Овај ‘Адриа тоур’ је идеја Новака Ђоковића. Београд, Бањалука, Задар и Црна Гора, гдје је турнир, ипак, колико могу да чујем, отказан“, казао је Мирић.
О разлозима могућег отказивања доласка Ђоковића се спекулише већ неколико дана у јавности, а као један од могућих разлога наводи се и црногорска мјера обавезног карантина за све који су боравили у Србији.

ИН4С



The post ЂОКОВИЋ НЕ ДОЛАЗИ У ЦРНУ ГОРУ: Corona free Montenegro условио карантином свјетског шампиона?! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.