Četiri nova slučaja u Unsko-sanskom kantonu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Apr.2020, 18:02

Četiri nova slučaja u Unsko-sanskom kantonu

Na području Unsko-sanskog kantona (USK) u utorak potvrđena su četiri nova slučaja zaraze krona virusom, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) iz Kriznog štaba Ministarstva zdravstva tog kantona. Pratite MAPU širenja korona virusa Kako je rečeno, od 75 poslanih i testiranih uzoraka na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), rezultati su pokazali četiri pozitivina slučaja. U Kriznom štabu također je rečeno kako su sve četiri osobe iz Cazina, grada na sjeveroistoku...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

UKUPNO 764 U BiH Još jedanaest zaraženih virusom korona u Cazinu, Mostaru, Čitluku i Jablanici

Izvor: Blic, 07.Apr.2020

Krizni štab Ministarstva zdravstva Unsko-sanskog kantona (USK) potvrdio je da su još četiri osobe iz Cazina pozitivne na korona virus.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.