Česi prvi put ove godine u kupovini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Maj.2021, 18:10

Česi prvi put ove godine u kupovini

Prodavnice širom Češke otvorene su u ponedjeljak 10. maja, prvi put ove godine jer su u ovoj državi ublažene mjere uvedene protiv širenja korona virusa. Češka se suočila sa jednim od najgorih slučajeva širenja korona virusa u svijetu.  Prošle sedmice je vlada dozvolila otvaranje frizerskih salona i salona ljepote. Najavljeno je da će od 17. maja biti otvorene i terase kafića i restorana ukoliko se ispune određeni uslovi. Da bi mogli sjediti na terasama, Česi će morati imati ili negativan...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Češkoj otvorene prodavnice i tržni centri, najavljeno novo ublažavanje mera

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2021

Češka vlada najavila je novo ublažavanje restriktivnih mera uvedenih zbog virusa korona, a zbog pada broja zaraženih, od 17. maja počeće da rade bašte ugostiteljskih objekata.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.