Izvor: Radio 021, 18.Jul.2020, 18:32

Čedomir Jovanović izašao iz bolnice, kaže da ga je bolest "razbila"

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izašao je iz bolnice, gde se lečio od kovida-19.

On kaže da se oseća dobro, a na pitanje kako se zarazio korona virusom odgovorio da je danima bio okružen ljudima koji su dobijali vesti da su kovid pozitivni. Jovanović je za TV Prva kazao da mu je sve vreme dok je bio u bolnici na umu bilo ugrožavanje drugih i osećaj griže saveti.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Jedino u svemu što sam mogao da vidim je osećaj koji stičete tek kada se suočite sa tim poražavajućim iskustvom, nekom vrstom griže savesti što ste porodicu, prijatelje, ljude u bolnici ugrozili svojom bolešću. O tome sam razmišljao više nego o bilo čemu drugom", rekao je Jovanović.

On je dodao da bolest ne bira.

Kako ističe, u njegovoj šestočlanoj porodici samo se on razboleo, dok su ostali zdravi. "Šokantno je da nas šestoro živi zajedno, svi živimo vrlo dinamično. Oni su dobro, mene je to razbilo, ja ne ličim na sebe, ne smem ni da stanem na vagu da vidim koliko sam kolograma izgubio, danima nisam mogao glavu s jastuka da podignem, a njima se ništa nije desilo", rekao je lider LDP.

Napominje da u bolnici nije bilo razlike između njega i drugih pacijenata, a da je direktor Infektivne klinike Goran Stevanović došao da ga obiđe tek onog dana kada se pojavila lažna vest da je umro.

Kaže da je jedne noći kroz Infektivnu kliniku prošlo 320 ljudi, a da je on na odeljenju bio najstariji. Sobu je delio sa dva mlađa muškarca od kojih je jedan imao 39, a drugi 29 godina. Napominje da je dan posle njegovog izlaska preminuo mladić koji je imao 26 godina.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.