Čačak: Jedna osoba preminula od posledica kovida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2022, 13:06

Čačak: Jedna osoba preminula od posledica kovida

U Čacku je jedna osoba preminula od posledica korona virusa.

Na odeljenjima čačanske Opšte bolnice koja se nalaze u kovid režimu, hospitalizovano je 49 lica. U respiratornom centru smešteno je pet pacijenata, od kojih je dvoje na respiratoru.

U poslednja 24 sata bilo je devet prijema i otpust pet pacijenata.

Hospitalizovane su četiri kovid pozitivne porodilje i jedna kovid pozitivna trudnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na odeljenju Ginekologije.

U Čačku je registrovano 187 novozaraženih, u Gornjem Milanovcu 98, u Lučanima 61, a u Ivanjici 86.

U Moravičkom okrugu ukupno 432 pozitivna nalaza, od 915 uzoraka. Za poslednja 24 časa u prijemno-trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 77 pregleda, od čega 51 prvi.

Prethodnog dana vakcinisana su 54 lica, od toga je bilo sedam prvih doza, osam revakcinacija i 39 trećih doza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.