CRNA STATISTIKA U INDIJI: Broj zaraženih korona virusom danas je prešao jedan milion

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 19:49

CRNA STATISTIKA U INDIJI: Broj zaraženih korona virusom danas je prešao jedan milion

Tokom poslednja 24 sata preminula je još 671 osoba od posledica zaraze kovidom-19

Broj zaraženih korona virusom, prema podacima sajta Vorldmiter u Indiji danas je prešao milion.

Ukupno je preminulo 26.508 osoba inficiranih kovidom-19, a u mnogim indijskim državama zbog povećanog broja zaraženih uvedene su mere karantina.

Bolivudska glumica Aišvarija Rai Bačan primljena je u bolnicu zajedno sa ćerkom, nekoliko dana nakon što se borila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virsom.

Slučajevi glumice i njene ćerke su deo naleta infekcije korona virusa širom Indije, koja je danas registrovala novih 34.884. slučajeva infekcije.

.

Indijski mediji navode i da bolivudska zvezda Aišvarja i njena ćerka dobro reaguju na terapiju koju dobijaju u bonici. Dobro se osećaju i njen suprug i svekar, takođe čuveni indisjki glumac Amitab Bačan, koji su zbog korona virusa primeljeni u bolnicu pre nekoliko dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Srbiji još 11 umrlih i 396 zaraženih korona virusom

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jul.2020, 15:25

U poslednja 24 sata u Srbiji još 11 osoba je umrlo od posledica infekcije korona virusom, čime je ukupan broj umrlih porastao na 472, objavljeno je danas...Pokrajinski sekretar za zdravstvo, Zoran Gojković, rekao je na konferenciji Kriznog štaba Vlade Srbije za novinare da je virus od juče do danas...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.