CRNA GORA U KLINČU SA PANDEMIJOM: Korona odnela još jedan život, raste broj zaraženih

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 17:50

CRNA GORA U KLINČU SA PANDEMIJOM: Korona odnela još jedan život, raste broj zaraženih

Prijavljen je oporavak 59 pacijenata

Laboratorije Instituta za javno zdravlje (IJZ) su od poslednjeg preseka završile PCR analizu 393 uzorka na novi koron avirus, među kojima je otkriveno 55 novopozitivnih slučajeva infekcije.

U saopštenju se dodaje da su novopozitivni upućeni na testiranje iz sledećih opština:

Podgorica 18

Bijelo Polje 13

Nikšić 5

Ulcinj 3

Berane 3

Bar 3

Plav 2 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Plužine 2

Rožaje 1

Budva 1

Cetinje 1

Pljevlja 1

Mojkovac 1

Herceg Novi 1

- Od poslednjeg preseka Institutu je prijavljen jedan smrtni ishod i to kod pacijentkinje rođene 1939. godine koja je lečena u Opštoj bolnici Nikšić. Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 od početka juna meseca je 72 a od početka godine 81 - navodi se u saopštenju.

.

- Ukupan broj aktivnih slučajeva COVID19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 962 . Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 4229 - piše u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.