Izvor: Blic, 19.Feb.2022, 19:39

"ČIST LOPOVLUK" Fanovi besni nakon koncerta Vesne Zmijanac, napali je javno, a ONA IM SE JOŠ I RUGA: "Hoću svoj novac nazad"

Vesna Zmijanac održala je juče koncert u srpskoj prestonici. Ona je u martu 2020. godine otkazala svoj solistički koncert zbog pandemije korona virusa, a ovim od sinoć trebalo je da se oduži izmeđuostalog i svojoj publici koja je tada u martu kupila karte i nije ih vratila. Međutim, kako su neki nezadovoljni fanovi naveli njih sada niko nije obavestio da će se dugo očekivani koncert održati, te su svoj bes iskazali preko društvenih mreža.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŽAO MI JE ZBOG SVEGA" Vesna Zmijanac se OVAKO PRAVDALA nakon što su je NAPALI na mrežama zbog koncerta

Izvor: Blic, 19.Feb.2022

Pevačica Vesna Zmijanac održala je koncert u Beogradu, a njeni fanovi su se razbesneli jer su kupili karte, a nisu bili obavešteni kada će biti novi koncert.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.