CICIJE! Nećete verovati koliku je sumu PSŽ donirao za borbu protiv korona virusa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CICIJE! Nećete verovati koliku je sumu PSŽ donirao za borbu protiv korona virusa!

Ovo nije realno.

Pandemija korona virusa u celoj Evropi, naterala je sve poznate ličnosti, glumce, sportiste, klubove... da finansijski pomognu najugroženijima koliko su u mogućnosti. Svako daje koliko je u mogućnosti, ali primer Pari sen Žermena iznenadio je ceo svet.

Jedan od najbogatijih klubova trenutno na Starom kontinentu, izdvojio je "mizernih" 100.000 evra za donaciju u borbi protiv korona virusa. Da, dobro ste pročitali, samo 100.000 evra!

Šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Francuske apelovao je i na ostale sportske klubove da pomognu koliko su u mogućnosti da sredstvima pomognu doniranje bolnicama, izolovanim građanima, kao i socijalno ugroženim porodicama.

Kažemo "mizernih", jer je svima poznato da su Sveci samo za dolazak Nejmara iz Barselone platili astronomskih 222.000.000 evra. Da u svojim redovima imaju trenutno najtraženiheg igrača na svetu Kilijana Mbapea, koji je takođe među najplaćenijim fudbalerima na Starom kontinentru.

Coronavirus: France Biggest Club, PSG Donate £100,000 In Fight Against Coronavirus https://t.co/mFnz9JYqhB pic.twitter.com/q2YEQaC6nm

— Super9ja (@Super9jaN) March 26, 2020

Zato nema sumnje da su Parižani ispali velike cicije! Jer, samo u Francuskoj je zaraženo preko 16.000 ljudi, dok je 650 osoba obolelo od korona virusa. Francuzi su posle Italije i Španije najugroženiji na Starom kontinentu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.