Bubnjar „Amadeus benda“ preminuo od posledica korone u 45. godini

Izvor: 011vodič.com, 25.Nov.2020, 16:50

Bubnjar „Amadeus benda“ preminuo od posledica korone u 45. godini

Bojan Zlatanović, bubnjar „Amadeus benda“, preminuo je danas u 45. godini od posledica korona virusa, a njegove kolege iz benda emotivnom porukom oprostile su se od preminulog prijatelja.

– Dragi prijatelji, sa velikim bolom i neizmernom tugom u srcu obaveštavamo vas da nas je danas, 24. novembra 2020. godine, prerano napustio naš Bojan Zlatanović Tokan. Tokanov neizbrisiv trag nastaviće da živi kroz Amadeus i sve nas, kroz sve ono čime nas je zadužio kao veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čovek pre svega, kroz ritam koji je utkao u naša srca i kroz uspomene kojima je oplemenio naše duše. Vole te zauvek tvoji Amadeusi – napisali su članovi benda i dodali:
– Zahvaljujemo se kompletnom osoblju bolnice „Dr Dragiša Mišović“ na njihovom nesebičnom požrtvovanju i trudu u borbi sa ovom opakom bolešću. Držite se i čuvajte se!

Bojan je izgubio bitku u 45. godini života, a muzički svet ostao je u šoku nakon ove tužne vesti.
Pevač Darko Filipović takođe se oprostio od svog kolege i prijatelja uz crno-belu fotografiju.
– Brate moj, znam samo da ćemo se nekada… negde opet sresti… R.I.P. – napisao je Filipović.

The post Bubnjar „Amadeus benda“ preminuo od posledica korone u 45. godini appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.