Brnabić: Ako bude potrebno, uvodimo restriktivnije mere, nabavili smo još 480 novih respiratora, to je za nas kao suvo zlato

Izvor: Večernje novosti, 29.Mar.2020, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: "Ako bude potrebno, uvodimo restriktivnije mere, nabavili smo još 480 novih respiratora, to je za nas kao suvo zlato"

Ona je rekla da Srbija nastavlja da se bori za svoje građane, i da na sve načine pokušava da nabavi što veći broj respiratora Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, rekla je da će, ukoliko bude potrebe, biti uvedene restriktivnije mere. Ona je rekla da Srbija nastavlja da se bori za svoje građane, i da na sve načine pokušava da nabavi što veći broj respiratora.Brnabić je za Pink rekla da je važno da građani budu odgovorni i svesni da je samoizlacija važna u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << protiv korona virusa, koji je sa današnjim danom odneo 13 života.Govoreći za Nacionalni dnevnik televizije Pink, ona je rekla da je država uspela danas da nabavi još 480 respiratora.- Na tome radi predsednik Vučić dan i noć i taj uspeh je neverovatan. Za nas su prelepevesti kada se izborimo i za jedan. Ja sam to prepustila njemu. Za tu borbu ogroman uticaj ima i lični kredibilitet predsednika republike. Predsednik Vičić ima ogoroman kredibiltet, može da pozove, da traži, ljudi žele da mu pomognu. Jutros sam dobila mejl da smo nabavili još 480 novih respiratora, to je za nas kao suvo zlato. To je 480 puta tri za živote naših građana - rekla je ona.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.