Bolsonaro radio sklekove sa pristalicama i ponovo kritikovao mere protiv korone

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Maj.2020, 10:25

Bolsonaro radio sklekove sa pristalicama i ponovo kritikovao mere protiv korone

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro pozdravio je stotine svojih pristalica i pridružio se nekolicini u izvođenju sklekova na skupu podške njegovom predlogu za vraćanje na normalu i otvaranje zemlje u jeku mera uvedenih radi suzbijanja pandemije korona virusa. Pristalice Bolsonara okupile su se u Braziliji i Sao Paolu. Pratite BLOG UŽIVO o korona virusu Brazilski predsednik više puta je kritikovao mere ograničenja kretanja uvedene zbog korona virusa u vreme kada u njegovoj...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

LJUDI U BRAZILU UMIRU, A ON RADI SKLEKOVE Bolsonaro izašao da pozdravi pristalice, pa vežbao sa padobrancima (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Maj.2020

Predsednik Brazila Žair Bolsonaro pozdravio je danas stotine svojih pristalica, koju su se okupili kako bi podržali njegov predlog za pokretanje ekonomije u vreme pandemije korona virusa, a nekima od njih pridružio se u seriji izvođenja sklekova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.