Bolsonaro najzad negativan na korona virus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2020, 16:10

Bolsonaro najzad negativan na korona virus

Predsednik Brazila Žair Bolsonaro izjavio je da se ponovo testirao na korona virus i da je test pokazao negativan rezultat, prenosi AP.

Ovaj test četvrti je po redu koji je Bolsonaro uradio od 7. jula, kada je saopštio da je zaražen.

Ovu vest predsednik Brazila objavio je u postu na fejsbuku, pri čemu nije navedeno kada je test urađen. Bolsonaro je prethodni test uradio u sredu, kada je rezultat po treći put bio pozitivan.

Bolsonaro je objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i svoju fotografiju sa kutijom hidroksihlorokvina, leka protiv malarije za koji nije dokazano da pomaže u lečenju COVID -19.

Sada kada je izlečen od korona virusa, brazilski predsednik će se najverovatnije vratiti u gužve, kao što je to činio i pre dijagnoze. On je od početka pandemije došta vremena proveo u blizini drugih ljudi, ponekad i bez nošenja zaštitne maske, kako je fotografisan i ovog četvrtka, navodi AP.

Brazil, zemlja sa najvećim brojem stanovnika u Južnoj Americi, predstavlja jedan od epicentara pandemije.

Prema podacima koji su objavljeni u petak, u Brazilu je od početka pandemije korona virusom zaraženo 2.343.366 osoba, a od posledica je preminulo je 85.238 pacijenata, mada se procenjuje da bi ove brojke mogle da budu i veće.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Četvrti test po redu: Bolsonaro najzad NEGATIVAN na korona virus

Izvor: Blic, 25.Jul.2020

Predsednik Brazila Žair Bolsonaro izjavio je da se ponovo testirao na korona virus i da je test pokazao negativan rezultat, prenosi AP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.