Bolnica u Izraelu testira četvrtu dozu vakcine protiv korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Dec.2021, 15:52

Bolnica u Izraelu testira četvrtu dozu vakcine protiv korona virusa

Izraelska bolnica krenula je sa testnim davanjem četvrte doze vakcine protiv COVID-19 grupi zdravstvenih radnika u ponedjeljak. Kako su naveli, radi se o prvoj velikoj studiji o tome da li će drugi krug dodatnih doza pomoći u borbi protiv omicron soja koji se brzo širi.  Rezultati testiranja, koji će vjerovatno biti pomno posmatrani na međunarodnom nivou, bit će dostavljeni izraelskom ministarstvu zdravlja za oko dvije sedmice, rekao je glasnogovornik medicinskog centra Sheba u blizini Tel...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Izraelci će treću dozu vakcine protiv kovida-19 primati posle tri meseca

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Dec.2021

Generalni direktor Ministarstva zdravlja Izraela Nahman Aš (Nachman Ash) najavio je danas će se treća doza vakcine protiv korona virusa u toj zemlji davati samo tri meseca posle druge.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.