Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2020, 14:43

Bolnica u Aberdinu

Gosti posle afere i posete fudbalera pabu u jeku pandemije virusa korona, nastavljaju takmičenje u Premijer ligi Škotske. Menadžer Mekins ne može da računa na sedmoricu fudbalera, pa je morao da pozove klinca iz omladinskog tima

Nedisciplina u Aberdinu na startu sezone. Osmorica fudbalera otišla su u noćni provod početkom meseca. Dvojica su se zarazila virusom korona. Osuda javnosti u Škotskoj je bila žestoka. Klub je kaznio igrače novčano, a zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ove sezone odigrao samo jedan susret, i to na startu sezone, 1. avgusta, kada je Rendžers slavio u Aberdinu sa 1:0.

Posle pauze od 20 dana, konačno na teren izlaze i fudbaleri Aberdina koji večeras (20.45) gostuju Sent Džonstonu u zaostalom meču drugog kola Premijer lige Škotske. Za goste se vraćaju u tim posle karantina Ros Mekrori, Džoni Hajns, Met Kenedi, Dilan Mekgoh i Krejg Brajson, dok Skot Mekena i Brus Anderson tek treba da se priključe treninzima i pauziraće sigurno još nekoliko kola. Takođe, dvojica koja su bila u posetu pabu, Majk Devlin i Sem Kosgrouv, povređeni su i neće moći da igraju u večerašnjem meču.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Napadač Lidsa na pozajmicu u Aberdinu, Rajan Edmundson i Kurtis Mejn su takođe van tima zbog povreda, dok je defanzivac Endru Konsedajn suspendovan zbog crvenog kartona na premijeri protiv Rendžersa. Sa takvim desetkovanim timom Aberdin ide na gostovanju Sent Džonstonu. Menadžer gostiju Derek Mekins morao je iz omladinskog pogona da pozove mladog Majkla Ruta koji ima samo 18 godina.

"Dobro smo, niko ne mora da se brine za nas. Moji igrači su se vratili u ponedeljak, mi smo ih zagrlili, mi smo tu da se međusobno podržavamo. Igrali smo jednu takmičarsku utakmicu za ovih šest meseci, tako da je jasno da nećemo biti u najboljem stanju, ali ipak ćemo biti dovoljno dobri da pokušamo da pobedimo“, rekao je menadžer Aberdina Meklins.

Sent Džonston je pobedio u prošlom kolu Kilmarnok sa 2:1. Bila je to prva pobeda u novom šampionatu. Na tom meču nisu igrali Mari Dejvidson, Stiv Mej, Kris Kejn i Zender Klark, ali menadžer tima Kalum Dejvidson veruje da će moći da računa na bar dvojicu od ove četvorice rovitih fudbalera Sent Džonstona.

Poslednjih šest utakmica ova dva tima završena su tipom 0-2 gola. Prošle sezone u mečevima ova dva tima, Aberdin nije slavio. Sent Džonston ima pobedu od 1:0 na gostovanju, dok su dva susreta u šampionatu završena rezultatom 1:1.

ŠKOTSKA 1 – ODLOŽENI MEČ 2. KOLA

Četvrtak

20.45: (2,95) Sent Džonston (2,95) Aberdin (2,65)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.