Bizarne tvrdnje o zdravstvenom stanju slavnog glumca: Oslepeo i ostao paralizovan zbog vakcine

Izvor: B92, 09.Jun.2023, 11:40

Bizarne tvrdnje o zdravstvenom stanju slavnog glumca: "Oslepeo i ostao paralizovan zbog vakcine"

Bizarne i šokantne tvrdnje proširile su se internetom da je Džejmi Foks imao moždani udar zbog vakcine protiv korona virusa, ali je njegov portparol to oštro demantovao.

Predstavnik holivudskog glumca Džejmija Foksa demantovao je bizarnu teoriju zavere koja se proširila internetom, prema kojoj se teško razboleo od posledica vakcinacije protiv COVID-19.

55-godišnji Džejmi misteriozno se razbleo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i završio u bolnici tokom snimanja akcijske komedije "Back In Action" sa Kameron Dijaz, nakon čega je hospitalizovan u bolnici koja je specijalizovana za lečenje odraslih sa teškim stanjima, uključujući oporavak od posledica moždanog udara, iako njegova dijagnoza nije otkrivena.

Međutim, sada su se na društvenim mrežama proširile tvrdnje da se ozbiljno razboleo nakon što je primio vakcinu, počevši od podkastera Ej Džej Benca, koji je izneo šokantnu i nepotkrepljenu tvrdnju u onlajn tok šou da je Džejmi ostao delimično paralizovan i slep nakon što je primio vakcinu.

On je naveo da je Džejmi bio primoran da primi vakcinu kako bi radio na novom filmu i da je krvni ugrušak doveo do moždanog udara, što su Foksovi predstavnici demantovali i rekli za En-Bi-Si njuz da je potpuno lažno.

"Izjave A.J.-a su zasnovane na njegovim sopstvenim poverljivim izvorima, tako da ne mogu da spekulišem dalje od onoga što je rekao u emisiji. Iskreno se nadam da nisu u pravu i da će se gospodin Foks potpuno oporaviti. Nema dokaza i nemam razloga da verujem da je njegovo zdravstveno stanje direktno povezano sa vakcinom. Svaki dokaz o bilo čemu od toga morao bi doći od njegovih lekara", rekao je Pinski u čijoj emisiji je sve počelo.

On je dodao da podržava i preporučuje sve bezbedne vakcine, ali je dodao da je alarmantnom broju ljudi život značajno promenjen usled neželjenih efekata, zdravstvenih problema i smrti najbližih, kao i da neki znaci ukazuju na vezu sa mRNA vakcinama.

O svemu je progovorila i televizijska voditeljka Kendis Ovens, koja je zauzvrat u svom podkastu insinuirala da Benzina izjava mora biti tačna jer Foksova porodica to nije direktno demantovala.

"Izgleda da njihovo ćutanje govori o istinitosti ovih tvrdnji. Svi sa nestrpljenjem čekamo da vidimo da li će Džejmi Foks progovoriti“, rekla je ona.

Prema poslednjim informacijama, Džejmi je navodno imao moždani udar, što je otkrio penzionisani bokser Majk Tajson.

"Ne oseća se dobro. Rekli su da je moždani udar, nemam pojma kako se to dogodilo", rekao je Majk tokom pojavljivanja na podcastu Valuetainment.

Glumčevo zdravstveno stanje šokiralo je fanove i njegovu rodbinu, a svi još čekaju nove informacije o njegovom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.