Biševac: Ne znamo broj umrlih u Novom Pazaru, formiraćemo nezavisnu komisiju

Izvor: SandzakPress.net, 20.Jul.2020, 17:55

Biševac: Ne znamo broj umrlih u Novom Pazaru, formiraćemo nezavisnu komisiju

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac izjavio je danas da lokalna samouprava ne zna broj preminulih od korona virusa u ovom gradu od početka epidemijene, da ne krije podatke i da će uskoro biti formirana nezavisna komisija koja će utvrditi tačan broj i obavijestiti javnost. On je nakon sjednice Štaba za vanredne situacije kazao da Gradska uprava ne želi ništa da krije i da joj je cilj da se obelodani istina o svim dešavanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << tokom epidemije. “Ovo je mali grad, svi znamo šta se dešava, imamo rođake ili prijatelje koji su preminuli. Zbog istine o broju umrlih formiraćemo nezavisnu komisiju koja će to utvrditi, a činiće je predstavnici nevladninih organizacija, medija, vjerskih zajednica, političkih strana i drugih ustanova”, najavio je Biševac. On nije žileo da odgovara na kritike javnosti i političkih partija da je gradska vlast prikrivala podatke o broju oboljelih i umrlih rekavši da će “biti vremena da se sve ispita, analiziraju greške i utvrdi odgovornost”. Izvor: Radiostoplus   The post Biševac: Ne znamo broj umrlih u Novom Pazaru, formiraćemo nezavisnu komisiju appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Kršić: Uozbiljiti se i utvrditi činjenice sa koronom

Izvor: Danas, 21.Jul.2020, 14:45

Specijalizant radiologije iz Novog Pazara Nedžad Kršić izjavio je danas da situaciju oko korona virusa treba što pre uozbiljiti i utvrditi činjenice.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.