Biciklistička trka kroz Srbiju

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Avg.2020, 14:36

Biciklistička trka kroz Srbiju

U vreme kada su mnogi sportski i turistički događaji otkazani zbog Korona virusa TRKA KROZ SRBIJU je među prvima uspela da uđe u kalendar Svetske biciklističke federacije (UCI) tako da je do sada prijavljeno učešće više od 150 vozača iz 30 najrazvijenih biciklističkih zemalja sveta.

 
Jubilarna 60. Međunarodna biciklistička Trka Kroz Srbiju, koja je uspostaljena još 1939.godine, pored sportskog ima i turistički aspekt budući da je cikloturizam ozbiljna turistička šansa Srbije. Po rečima organizatora “Koliko "Tur de Frans" znači za promociju Francuske, Italije i Španije, toliko je sada prilika i za prikazivanje turističke ponude Srbije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.