Bez preminulih tokom vikenda

Izvor: SandzakPress.net, 25.Okt.2021, 11:30

Bez preminulih tokom vikenda

Tokom proteklog vikenda u novopazarskoj bolnici nije bilo preminulih pacijenata od posledica izazvanih korona virusom, a trenutno su hospitalizovana ukupno 94 pacijenta, saopštio je danas Štab za vanredne situacije. Na bolničko liječenje je u subotu i nedelju primljeno ukupno 15 osoba, otpusta nije bilo dok je na respiratorima trenutno pet pacijenata, a na kiseoničkoj potpori četiri. U Kovid ambulanti Doma zdravlja je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << prethodna dva dana pregledano 290 pacijenata, od kojih se ljekarima prvi put javilo 155 osoba sa simptomima koje izaziva korona virus. Od 147 urađenih antigenskih testova iz brisa nosa, 23 je bilo pozitivno. radiostoplus.com The post Bez preminulih tokom vikenda appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Popunjeni svi kapaciteti leskovačke Bolnice, kovid pacijenti šalju se za Kruševac

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2021

Na bolničkom lečenju trenutno imamo 231 pacijenta, pa smo od danas primorani da sve nove pacijente šaljemo u Kovid bolnicu u Kruševcu, rekao je načelnik gradonačelnik i komandant Štaba za vanredne situacije Goran Cvetanović. Od tog broja pacijentata na lečenju, njih čak 163 nalazi se na kiseoničnoj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.