Bez VAR-u u Španiji, novinar čestitao titulu Realu?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2020, 23:53

Bez VAR-u u Španiji, novinar 'čestitao' titulu Realu?! (foto)

Mogućnost koja bi mogla da izazove dosta kritika.

Primera se sprema za nastavak, španski mediji prenose da će krenuti u junu. Pravila će biti modifikovana kako bi odgovorala trenutnoj situaciji, za sada najprimetnija jeste to što će timovi moći da iskoriste pet izmena.

Ipak postoji još jedna mogućnost oko koje će se dogovarati svaka liga posebno.

Španski mediji prenose da je FIFA pružila opciju da se utakmice igraju bez VAR tehnologije!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Razlog jeste smanjivanje broja angažovanih ljudi tokom korona pandemije, ali napominje se da će svaka liga imati izbor u odgovoru da li žele da nastave sa ili bez VAR tehnologije.

(Ne)popularna opcija je već podstakla par reakcija. Kristobal Soria, sportski analitičar 'El Čingrita' je po objavi odluke reagovao na Tviteru sa sledećom porukom.

"Čestitam Real Madridu na novoj titulu"

Soria slovi za jednog od najžešćih kritičara 'kraljevskog kluba', a nama ostaje da vidimo na šta će se Primera odlučiti.

Felicitar a los del real de madrid por el nuevo título de Liga... https://t.co/uEpWxfkity

— Cristóbal Soria (@cristobalsoria) 08. мај 2020.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.