Besplatni brzi testovi na koronu za sve Britance

Izvor: B92, 06.Apr.2021, 18:01

Besplatni brzi testovi na koronu za sve Britance

Svi građani u Velikoj Britaniji imaće pristup besplatnom brzom testu na koronavirus, u programu testiranja koji sprovodi britanska vlada, prenosi danas Bi-Bi-Si.

Građanima će biti ponuđeni kitovi dve vrste brzog testa. Testovi koji daju rezultat za oko pola sata, već su ponuđeni u školama, za decu i članove njihovih porodica, kao i zaposlenima koji moraju da idu na posao.

Ministar zdravlja tvrdi da će testovi pomoći u sprečavanju novih žarišta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Oni koji su protiv ove inicijative smatraju da bi moglo da se pokaže da je reč o "skandaloznom" rasipanju novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na Kosovu i Metohi stupaju na snagu nove mere protiv korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2021, 08:07

Na Kosovu i Metohi danas stupaju na snagu nove mere protiv korona virusa koje je odobrila vlada privremenih institucija samouprave u Prištini i koje će važiti do 18. aprila, prenose prištinski mediji...Na snazi je zabrana kretanja od 22 sata uveče do 5 sati ujutro, a nastava će se odvijati onlajn,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.