Besplatna putarina za građane Srbije kroz Severnu Makedoniju od danas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2021, 12:19

Besplatna putarina za građane Srbije kroz Severnu Makedoniju od danas

Srpski turisti koji putuju Koridorom 10 od danas na ulazu u Severnu Makedoniju, na graničnom prelazu Tabanovce, dobijaju besplatne kartice za putarinu kroz tu zemlju, prenosi Plusinfo.

Policajci na prelazu će do 15. avgusta svim srpskim državljanima deliti kartice, u skladu sa odlukom Vlade Severne Makedonije da putarina bude besplata od 15. juna do 15. avgusta, u znak zahvalnosti Srbiji za doniranje vakcina protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korona virusa.

Ministarstvo unutrašnjih poslova u Skoplju već je dobilo 65.000 kartica od makedonskog Javnog preduzeća za državne puteve.

U severnomakedonskom MUP-u rečeno je da je podela kartica počela od ponoći i da svako vozilo sprskih tablica koje se kreće Koridorom 10 dobija karticu za putarinu, kako je predviđeno vladinom odlukom.

Vlada Severne Makedonije u tu svrhu izdvojila 2,8 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od danas besplatna putarina za građane Srbije kroz Severnu Makedoniju

Izvor: RTS, 15.Jun.2021

Srpski turisti koji putuju Koridorom 10 od danas na ulazu u Severnu Makedoniju, na graničnom prelazu Tabanovce, dobijaju besplatne kartice za putarinu kroz tu zemlju. . Policajci na prelazu će do 15. avgusta svim srpskim državljanima deliti kartice, u skladu sa odlukom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.