Bela kuća demantuje da je potpresednik Majk Pens u karantinu

Izvor: Beta, 11.Maj.2020, 09:18

Bela kuća demantuje da je potpresednik Majk Pens u karantinu

Bela kuća demantovala je informacije da je potpredsednik SAD Majk Pens stavljen u karantin posle otkrića da je jedna njegova saradnica zaražena korona virusom.Portparol američkog potpredsednika Devin O'Mali rekao je u saopštenju da će Pens doći na posao u ponedeljak kao obično pošto ima negativne testove na korona virus svaki dan."Potpredsednik Pens nastaviće da sledi savete medicinskog tima Bele kuće i nije u karantinu", rekao je on.Pensovoj portparolki Kejti Miler u petak je konstatovano da je zaražena korona virusom, ona je drugi slučaj u Beloj kući posle marinca u službi predsednika Donalda Trampa koji testiran pozitivno prethodnog dana.Pens i Tramp se testiraju svaki dan na korona virus.Tri člana tima Bele kuće za borbu protiv korona virusa ostaju u izolaciji zbog moguće izloženosti virusu, javili su u subotu američki mediji.Pod merom izolacije su epidemiolog Antoni Fauči, direktor Centra za prevenciju zaraznih bolesti (CDC) Robert Redfild i direktor Savezne uprave za lekove (FDA) Stiven Han.U epidemiji je u SAD umrlo gotovo 80.000 ljudi, prema podacima referentnog univerziteta Džons Hopkins.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bela kuća demantuje da je potpresednik Majk Pens u karantinu

Izvor: Danas, 11.Maj.2020

Bela kuća demantovala je informacije da je potpredsednik SAD Majk Pens stavljen u karantin posle otkrića da je jedna njegova saradnica zaražena korona virusom.

Nastavak na Danas...

Pens nije u karantinu, danas radi u Beloj kući

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2020

Potpredsednik Amerike Majk Pens nije u karantinu i planira da bude danas u Beloj kući, sapštio je danas portparol Dejvin O''Malej, reagujući na navode medija da se nalazi u samoizolaciji Potpredsednik Amerike Majk Pens nije u karantinu i planira da bude danas u Beloj kući, sapštio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.