Bečej: Nagrađeni najuspešniji srednjoškolci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2022, 15:20

Bečej: Nagrađeni najuspešniji srednjoškolci

Nakon dve godine prekida zbog korona virusa, Opština Bečej nastavila je sa tradicijom nagrađivanja najuspešnijih srednjoškolaca, koje je upriličeno u okviru svečanog prijema đaka u velikoj sali opštine. Više u nastavku priče.

Opština Bečej podelila je ukupno 70 nagrada i to za četvoro đaka generacije, zatim dobitnicima Vukove diplome, učenicima koji su ostvarili zavidne rezultate na takmičenjima, kao i najboljim sportistima.

Učenici generacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su nagrađeni laptopovima, a ostali takmičari i „vukovci“ prigodnim knjigama. Sredstva su obezbeđena u budžetu opštine Bečej i nastavićemo i narednih godina da obezbeđujemo sredstva za ovako lepe prilike.

U Ekonomsko-trgovinskoj školi za učenika generacije proglašen je Jovan Ivković, u Tehničkoj školi tu titulu je poneo Miloš Milić, u Gimnaziji Bečej Kristina Pap, dok je u Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Bratstvo“ đak generacije Rudolf Varga.

"Želela sam da upišem Gimnaziju. Društvo, razred, kao i profesori su mi pomogli da se lepo adaptiram i da se snađem. Mislim da se sve zaista ne lep način uklopilo i da je ova titula krunisala četiri godine koje ću pamtiti samo po najlepšim uspomenama. Planiram da upišem Medicinski fakultet u Novom Sadu", rekla je Kristina Pap, đak generacije u Gimnaziji Bečej.

"Titula đaka generacije pokazuje da sam dobro radio ove četiri godine i bilo je izuzetno naporno. Nadam se da ću tako nastaviti i na studijama", rekao je Jovan Ivković, đak generacije u Ekonomsko-trgovinskoj školi Bečej.

Što se tiče dobitnika Vukove diplome, ove godine najviše ih je bilo u Tehničkoj školi – šestoro. U Gimnaziji ovo priznanje osvojilo je četvoro, a u Ekonomsko-trgovinskoj školi troje učenika.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.