Izvor: Domino Magazin, 26.Apr.2020, 15:58

Beba u kući a korona ispred vrata

Roditelji koji sada imaju bebu proživljavaju teške dane u strahu za sebe i bebu. Ako poznajete ljude koji baš sada neguju mališane nađite im se i pokažite se kao pravi prijatelj. Vaša podrška i pomoć će biti dragocena a vama pružiti zadovoljstvo da ste pomogli nekima u vreme zbunjenosti i straha od širenja novog korona […] The post Beba u kući a korona ispred vrata appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

6 saveta da dom pretvorite u omiljeno igralište

Izvor: Domino Magazin, 27.Apr.2020, 13:07

Iako sve topliji i sunčaniji dani mame napolje, trenutna situacija nam baš i ne dozvoljava da u njima uživamo u potpunosti. To predstavlja poseban izazov porodicama sa decom – nije lako odobrovoljiti mališane da poštuju karantinska pravila i istovremeno im pružiti dovoljno zabave i stimulacije...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.