BRITANSKI PREMIJER UHVAĆEN NA DELU, ŠTA TO DRŽI U RUCI?! Nove kompromitujuće fotografije Borisa Džonsona! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 22:29

BRITANSKI PREMIJER UHVAĆEN NA DELU, ŠTA TO DRŽI U RUCI?! Nove kompromitujuće fotografije Borisa Džonsona! (VIDEO)

Ponovo na udaru medija

Britanski informativni kanal ITV objavio je danas nove fotografije premijera Borisa Džonsona kako pije na zabavi u rezidenciji u Dauning stritu 10, što je ponovo podstaklo optužbe opozicije da je prekršio sopstvena pravila zatvaranja uvedena zbog epidemije korona virusa.

Fotografije su snimljene na zabavi u čast odlazećeg direktora komunikacija u Dauning stritu Lija Kejna u novembru 2020. godine, što je događaj koji je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ranije istraživala zbog sumnji o potencijalnom kršenju zakona, prenosi Rojters.

Fotografije koje su danas objavljene prikazuju kako Džonson drži govor i nazdravlja sa čašom u rukama, prenela je ITV. U to vreme kada je donet propis o nacionalnoj blokadi i zatvaranju zbog epidemije korona virusa, velika okupljanja sa osobama van domaćinstva bila su zabranjena u Engleskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.