BORA ČORBA VODI BITKU ZA ŽIVOT: Zdravstveno stanje slavnog rokera se NAGLO POGORŠALO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 22:50

BORA "ČORBA" VODI BITKU ZA ŽIVOT: Zdravstveno stanje slavnog rokera se NAGLO POGORŠALO

" Zlo zvano korona virus je i dalje među nama!"

Rok muzičar i basista grupe "Riblja čorba" Miša Aleksić preminuo je 29. novembra u 67. godini, od posledica koronavirusa, ali Bora Đorđević nije prisustvovao njegovoj sahrani jer vodi bitku za život protiv raka koji mu se proširio na pluća.

Članovi rok sastava pogođeni su Mišinom smrću, međutim, oni se nisu pojavili na sahrani, navodeći razloge zbog kojih će izostati prethodno, na oficijalnoj stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupe, na društvenoj mreži Fejsbuk.

Објава коју дели Riblja corba do groba fan (@riblja_corba_do_groba_fan_)

- Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost, za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano korona virus je i dalje među nama, više nego ikad, i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe, zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja čorba - navedeno je u saopštenju članova benda.

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.