Izvor: Blic, 05.Avg.2020, 20:03

BOLNICE SVE POPUNJENIJE, MEDICINARI SVE VIŠE OPTEREĆENI "Da sami plate svoje lečenje svi koji se zaraze na žurkama i skupovima"

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, odnosno velikog broja zaraženih korona virusom i onih kojima je neophodno lečenje, medicinari u Srpskoj rade pod sve većim opterećenjem, a bolnički kapaciteti sve su popunjeniji. Jedan od razloga ovakvog stanja je i to što mnogi građani ne shvataju ozbiljnost situacije, pa se ne pridržavaju osnovnih mera kojima se sprečava širenje zaraze.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DA SAMI PLATE LEČENJE SVI KOJI SE ZARAZE NA ŽURKAMA": Bolnice prepunjene, medicinari sve više opterećeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020

Primera radi, Nemačka kažnjava građane koji, uprkos preporukama, odlaze i zaražavaju se u zemljama koje su označene rizičnima, te sve one koji se ogluše o ostale mere prevencije...Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, odnosno velikog broja zaraženih korona virusom i onih kojima je neophodno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.