BEOGRAD ZA PRIMER! Danas će biti vakcinisan MILIONITI građanin

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 08:45

BEOGRAD ZA PRIMER! Danas će biti vakcinisan MILIONITI građanin

Magična brojka

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da se očekuje da će danas u Beogradu biti data milionita doza vakcine protiv korona virusa, i da će se, prema broju zakazanih, to verovatno desiti oko 9.30.

- Očekujem da i drugi državni organi prate ono što radi Beograd a ne da pokušavaju da nas svode na nivo opšina u Srbiji koje imaju 10 ili 15 odsto vakcinisanih da bi oni manje radili. Ako se budu pratile ideje Beograda garantujem da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti mnogo više vakcinisanih u Srbiji - rekao je Vesić za TV Hepi.

Kako je naveo, Beograd je u vakcinaciji najbolji u Srbiji, jer je prvi osnovao kol centre, prvi gde su mobilne ekipe izašle na teren i gde je pokrenuta medijska kampanja.

- Pokušavamo da provišemo vakcinaciju na način kako se radi u Londonu, Moskvi, Njujorku, posebno gledamo ono što se dešava u SAD, Izrealu, Britaniji - rekao je Vesić i pozvao druge državne organe da "prate to što radi Beograd"
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vesić: Data milionita doza vakcine u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2021

U Beogradu je data milionita doza vakcine protiv koronavirusa, izjavio je za Tanjug zamenik gradonačelnika Goran Vesić..."To je velika pobeda svih građana Beograda", rekao je Vesić...On je dodao da je u Beogradu zaključno sa jučerašnjim danom vakcinisano, odnosno makar prvu dozu primilo, 585.659...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.