BEOGRAD NESUMNJIVO NAJVEĆE ŽARIŠTE: Predsednik Vučić i pored dobrih vesti istakao da NEMA STAJANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 20:52

BEOGRAD NESUMNJIVO NAJVEĆE ŽARIŠTE: Predsednik Vučić i pored dobrih vesti istakao da NEMA STAJANJA

Prve infekcije uvezene.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da postoje neke povoljne vesti, navodeći da poslednji testovi pokazuju bolje procente u Valjevu.

Vučić je, u emisiji "Upitnik" na RTS-u, kazao da to ništa ne znači ali ukazuje da se ide boljim pravcem posle više smrtnih slučajeva.

Rekao je i da je Ćuprija nešto mirnija, a takođe i Niš za nijansu.

Podvukao je da je Beograd i dalje najveće žarište inficiranih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusom.

Vučić je kazao da su sve prve infekcije uvezene, pre svega slučajevi u Valjevu, Ćupriji, Kikindi i Nišu.

- Sve Milano, Lugano. Imate slučaj dobrog čoveka iz Kraljeva koji je došao iz Holandije, koji je mislio da je jak i da će moći da izdrži, ali nije, preminuo je u Kragujevcu. Sve što smo dobili u Beogradu su početno bili slučajevi uvezeni, najviše iz Italije - istakao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.