BEJBI BUM NA JAVNOJ SCENI: Dok korona vlada svetom OVE naše poznate ličnosti očekuju PRINOVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 23:27

BEJBI BUM NA JAVNOJ SCENI: Dok korona vlada svetom OVE naše poznate ličnosti očekuju PRINOVE

Bili su vredni ove godine.

Uveliko nam je pandemija korona virusa ograničila živote na maksimum i kretanje svela na minimum , ali s druge strane ovo je možda i najbolja prilika da se poradi na natalitetu.

Ipak, ima i onih kojima je 2020. donela lepe vesti, a šala koja je od početka vanrednog stanja postala viralna - da će mnogi parovi začeti bebu u karantinu - obistinila se. Na domaćoj javnoj sceni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlada pravi bebi-bum, tako da će mnogi pevači, pevačice, ali i glumice krajem ove ili početkom naredne godine postati roditelji, a kada je pol u pitanju, devojčice prednjače.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

Trudnoća o kojoj se najviše pričalo je definitivno ona pevačice Lune Đogani koja čeka svoju prvu bebu sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem. Saznali su i pol, u pitanju je devojčica čemu se posebno radovala Luna.

Pevačica Ana Sević čeka prvog sina sa svojim verenikom Danijelom Nedeljkovićem. Iz braka sa Darkom Lazićem ima devojčicu Lorenu, koja jedva čeka da dobije brata.

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina)

Glumica Nina Janković i njen suprug Mateja Dičić već imaju dvogodišnjeg sina Vukašina, a sada čekaju devojčicu.

Bivša teniserka Jelena Janković čeka svoje prvo dete sa uglednim doktorom Brankom Baraćem.

Pevač Aca Živanović i njegova supruga Ivana čekaju svoje drugo dete. Sin Mateja se veseli što će dobiti pojačanje.

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić čekaju svoje drugo dete. Njihova kćerka Petra dobiće sestru i to zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli)

Pevačica Danijela Karić čeka drugo zajedničko dete sa suprugom Ivanom Mileusnićem, poznatim plesačem i koreografom. Par ima jednogodišnjeg sina Maksima, a Danijeli je ovo četvrto dete, jer iz prethodnog braka ima sina Filpa i ćerku Moniku.

Najlepša srpska odbojkašica, Stefana Veljković i njen dečko, takođe reprezentativac Srbije u odbojci, Srećko Lisinac, čekaju prvu bebu.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

Starleta Tamara Đurić i njen emotivni partner Nikola čekaju svoje prvo dete, devojčicu koja će dobiti ime po majci.

Glumica Marina Ćosić i njen suprug Nikola Mirković čekaju svoje prvo dete. Njih dvoje su imali veridbu i venčanje istog dana. Ubrzo nakon toga glumica je objavila da je u drugom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.