AUA obnavlja letove od 15.juna, od 22.juna i za Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 19:24

AUA obnavlja letove od 15.juna, od 22.juna i za Beograd

Austrijska aviokompanija AUA od 15. juna obnoviće linijske letove koje je pandemija korona virusa obustavila tri meseca, a od 22. juna obnoviće liniju za Beograd.

AUA, koja je u vlasništvu nemačke Lufthanze, obnoviće najpre letove ka 37 destinacija, među kojima još nema prekookeanskih.

"Čim na kratkim i srednjim linijama budemo imali dovoljno putnika, ponudićemo i prekookenanske letove. To bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moglo biti već u julu“; rekao je član upravnog odbora AUA Andreas Oto.

Kako se navodi u saopštenju, letovi će se obavljati malim letelicama Embraer 195 i Daš 8.

Aviokompanija obustavila je sredinom marta linijski saobrćaj, dok je deo flote nastavio da leti, ali ne u putničkom saobraćaju, već prevozu medicinskog materijala.

Inače, pre pandemije, AUA je samo jednom u svojoj 60-ogodišnjoj istoriji obustavila letove, a to je bilo 2010. zbog oblaka pepela nakon izbijanja vulkana na Islandu Ejafjalajekul i tada je pauza trajala samo nekoliko dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AUA od 22. juna leti i za Beograd

Izvor: B92, 28.Maj.2020

Beč -- Austrijska avio-kompanija AUA od 15. juna obnavlja linijske letove koje je pandemija obustavila na tri meseca, a od 22. juna obnoviće liniju za Beograd...AUA, koja je u vlasništvu nemačke Lufthanze, obnoviće najpre letove ka 37 destinacija, među kojima još nema prekookeanskih..."Čim na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.