Astrologija otkriva šta očekuje svaki znak Zodijaka u 2021. godini!

Izvor: Svet plus, 16.Okt.2020, 09:44

Astrologija otkriva šta očekuje svaki znak Zodijaka u 2021. godini!

Tekuću 2020. godinu mnogi smatraju jednom od najgorih koja nas je zadesila zbog pandemije korona virusa koja je zaustavila čitav svet. Mnogi su je praktično i otpisali i unapred se raduju 2021.godini. Astrologija otkriva šta očekuje svaki znak Zodijaka u 2021. godini!

Stručnjaci za astrologiju kažu da će 2021. biti godina prosperiteta i lepih trenutaka na emotivnom planu. Ipak, biće tu i teških momenata i velikih iskušenja.

Ovan

Horoskop za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << 2021. godinu ovom znaku previđa konačno prevazilaženje lošeg raspoloženja i depresije koji će biti dominantni početkom godine, a zatim sledi period harmonične ljubavi i lepih prijateljstava.

Okolnosti će vam ići na ruku, a vi morate znati da ih iskoristite na najbolji način kako biste prevazišli poslovne teškoće koje će se javiti u februraru, a u martu dodatno pogoršati.

Sudbina će vam se čas smeškati, čas će vam okretati leđa. Vama se spremaju brojne teškoće kroz koje ćete morati sami da prođete.

Bik

Naredna godina doneće poboljšanje na polju porodice i prijateljstava. Ovo će biti i vreme kada čete morati ozbiljno da povedete računa o zdravlju.

Sve važne stvari treba da rešite do sredine aprila, a plodove svog rada ubiraćete od juna. Pazite i širom otvorite oči – tokom leta suočičete sa velikom izdajom.

Blizanci

Početak godine će biti idiličan peirod za vas, ako ne napravite neku kardinalnu grešku. Moguća su brojna poslovna putovanja.

Najbolje vesti i najlepši događaji čekaju vas u septembru, kao i poboljšanje finansijske situacije. Od oktobra će vam sve ići od ruke i pratiće vas sreća šta god da uradite.

Ipak, u novembru stiže razočaranje kao posledica grešaka koje ste napravili u nekom periodu života.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.