Izvor: Radio 021, 25.Maj.2020, 11:21

Aplikacija upozorava na vozove u kojima je gužva

Nemačka železnica radi na aplikaciji koja bi, zbog virusa korona, upozoravala korisnike na vozove koji imaju mnogo putnika.

Prema pisanju magazina "Špigel", aplikacija železnice i internet sajt železnice su izmenjeni tako da korisnicima pokazuju vozove koji su popunjeni 50 odsto ili preko toga.

Time se daje mogućnost putnicima da koriste manje popunjene vozove.

Planirano je i da, ako vozovi budu i dalje prepuni na određenim linijama, u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << većeg broja putnika bude obustavljena mogućnost rezervacije.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO: U toku potraga za osumnjičenima za razbojništvo u Beogradu, policija traži pomoć građana

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2020

Beogradska policija traga za dvojicom muškaraca osumnjičenih da su na teritoriji Beograda izvršili razbojništvo...MUP poziva građane koji prepoznaju osobe sa fotografije da obaveste Policijsku upravu za grad Beograd...Brojevi telefona su: 064/8923-496 ili 011/279-74-70...Autor: 021.rs..Preuzimanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.