Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 10:49

Antić: Zgaziću i ovo zlo!

"Od ponedeljka jedem normalno, nema ni temperature, već drugi dan. Nadam se brzom otpustu", poručuje popularni Recko koji je zaražen virusom korona

Virus korna je napao Dragana Antića, ali se on vrlo uspešno oporavlja od ove pošasti u niškom Kovid centru. Alfa i omega Vranjanaca jedanima imao problema sa temperaturom, koja nije prolazila, pa je morao da se javi lekarima.

Odmah je posumnjao o čemu se radi, što je kasnije potrvđeno i nakon testiranja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Petak je stigao pozitivan nalaz. Sumnjao sam odavno na Kovid, mučila me desetak dana temperatura, gubio sam apeti... Od pre tri dana su me preselili u Niš, sad je sve mnogo bolje, mogao bih da potrčim ponovo", rekao je Antić za Žurnal.

Otkud virus u vašem telu.

"Ko bi znao!? Poljubilo me bezbroj ljudi, postao sam deda pre dve nedelje. Verovatno sam tada i zaražen. A, čuvao sam se tri meseca bez izuzeka. Skoro da nisam ni izašao iz kuće. I sad, pred kraj, kad je već na izdisaju, virus da me zadesi...".

Zar niste objavili da su fudbaleri i stručni štab Dinama, bez izuzetka, testirani uoči priprema?

"Jesu i svi smo bili negativni. Virus me je kasnije pogodio, međutim, čim se pojavila temperatura, odmah sa "pobegao" na Vlasinsko jezero. I ništa nije vredelo, sve mi je lošije bilo. Temperatura nije popuštala... Telo gorelo!".

Ostali rezultati i prognoze su vrlo pozitivni.

"Odlični! Krv, urin, snimak pluća. Sve fenomenalno. Posle dva dana, međutim, stigao je rezultat tesna i vest na koju sam sumnjao - pozitivan nalaz. Petak je bio, dva dana kasnije primljen sam u niški Kovid centar. Od ponedeljka jedem normalno, nema ni temperature, već drugi dan. Nadam se brzom otpustu. Sad sam kao nov, čujem da bi za dan-dva trebalo ponovo na test. Ma, zgaziće Recko i ovo zlo!", poručio je Antić za Žurnal.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.