Izvor: Blic, 23.Nov.2020, 13:21

Alarmantno upozorenje šefa SZO u Srbiji: "Plašim se da će i Srbija doći do trenutka da se ZAUSTAVI ŽIVOT, blizu je ZATVARANJA"

Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marijan Ivanuša rekao je danas da se trenutna situacija u vezi sa virusom korona u Srbiji može nazvati trećim talasom, odnosno trećim pogoršanjem epidemije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Plašim se da će i Srbija doći do trenutka da se zaustavi život"

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2020

BEOGRAD - Direktor kancelarije Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marijan Ivanuša rekao je da se trenutna situacija u vezi s virusom korona u Srbiji može nazvati trećim talasom, odnosno trećim pogoršanjem epidemije i da postoji bojazan od zatvaranja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.