Izvor: Blic, 04.Maj.2020, 11:42

Ako imate više od 7 godina, zvaće vas da popunite upitnik, uzeće vam od 6 do 10 mililitara krvi: Kako će izgledati epidemiološko testiranje, KORAK PO KORAK

Medicinski fakultet u Beogradu danas počinje važnu studiju o korona virisu, gde će na reprezentativnom uzorku da se pokaže koji procenat stanovništva je imun na korona virus u ovom trenutku. Ovo su koraci po kojima će se vršiti testiranja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kisic-Tepavcevic o testiranju: Izabrana domacinstva bice pozvana, mogu da odbiju test

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 04.Maj.2020

Medicinski fakultet u Beogradu danas pocinje vaznu studiju o korona virisu, gde ce na reprezentativnom uzorku da se pokaze koji procenat stanovnistva je imun na korona virus u ovom trenutku. Ovo su koraci po kojima ce se vrsiti testiranja. .Prof. dr Darija Kisic Tepavcevic, zamenica direktora Instit..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.