Acković: Obijen Muzej romske kulture u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020, 18:15

Acković: Obijen Muzej romske kulture u Beogradu

Nepoznate osobe razbile su izlog Muzeja romske kulture u Ruzveltovoj broj 43. u Beogradu, izjavio je danas Tanjugu direktor muzeja i narodni poslanik Dragoljub Acković, koji se nalazi u kućnoj izolaciji jer je bio u kontaktu sa osobom zaraženim korona virusom.

Acković napominje da se njegove kolege nalaze na licu mesta gde je policija izvršila uviđaj.

"Moje kolege kažu da su obijena gvozdena vrata, koje uopšte nije lako obiti i da su unutar muzeja naišli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na tragove pretraživanja", kaže Acković i ističe da je šokiran obijanjem Muzeja jer je ta institucija na istoj adresi već desetak godina.

Kako kaže, nikada nije bilo problema u funkcionisanju Muzeja.

"Verovatno je neko trazzio novac unutar Muzeja. Ima razbijenog stakla, ali niko nije lomio unutrašnji inventar. Verujem da će policija brzo utvrditi ko je obio Muzej romske kulture" kazao je Acković.

Muzej romske kulture je otvoren 2009. godine.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.