ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PROGOVORILA O SIMPTOMIMA KORONA VIRUSA! Sve iznenadila OVIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 21:58

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PROGOVORILA O SIMPTOMIMA KORONA VIRUSA! Sve iznenadila OVIM

Izgleda da se plaši.

Jedna od najpopularnijih zvezda Granda, Aleksandra Mladenović, tokom vanrednog stanja vreme provodi kod svojih u rodnoj Žitorađi.

- Igram "Monopol", igram igrice, čuvam svog bratanca i bratanicu, najviše vremena provodim sa njima - otkrila je pevačica u izjavi za "Grand njuz".

Potom je priznala da stalno proverava da li ima simptome korona virusa, zbog kojeg je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samoizolaciji proteklih nedelja.

Looking for you 🤫

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Mar 17, 2020 at 2:47am PDT

- Na svakih pola sata merim temperaturu. Čisto da budem sigurna. Proveravam stalno, ali dobro, za sada je sve u redu, ništa se strašno ne dešava - otkrila je Aleksandra.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.