AKTUELNO, u poslednja 24 sata od korona virusa preminulo 67 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2022, 08:30

AKTUELNO, u poslednja 24 sata od korona virusa preminulo 67 osoba

U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 8.187 novih slučajeva korona virusa, na osnovu 22.349 testiranih uzoraka, a preminulo je 67 osoba. Na bolničkom lečenju je 4.547 pacijenata, od kojih je 191 na respiratoru, objavljeno je na zvaničnom sajtu Covid-19.rs  .Od početka pandemije u Srbiji su otkrivena 1.834.974 slučaja korona virusa, a preminulo je 14.366 osoba.

Procenat smrtnosti je 0,78 odsto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Do sada su testirana 8.491.582 uzorka.

Epidemijska slika u Srbiji i dalje je ozbiljna.

Blago je smanjen broj zaraženih i redovi ispred kovid ambulanti su nešto manji, ali i dalje raste broj preminulih od posledica zaraze.

Raste i broj pacijenata u bolnicama i na respiratoru.

13.15 - U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 38 novozaraženih

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 sata zabeleženo je 38 novih slučajeva korona virusa, saopšteno je iz Kriznog štaba Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica. Kako se navodi saopštenju, u Zavodu za javno zdravlje od prethodnog preseka testirano je 97 pacijenata.

10.25 - Poruka lekara iz vojne kovid ambulante - vakcinišite se

Specifičnost ambulante je rad koji je od samog početka organizovan tako da svaki pacijent na jednom mestu prođe kompletnu dijagnostiku i dobije odgovarajuću terapiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.