AKTUELNO: U Srbiji još 72 nova slučaja, preminulo šest osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2021, 06:14

AKTUELNO: U Srbiji još 72 nova slučaja, preminulo šest osoba

U Srbiji su u poslednja 24 sata potvrđena 72 nova slučaja korona virusa, na osnovu 9.249 testiranih uzoraka, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja.

U istom periodu preminulo je šest osoba. Na respiratorima se nalazi 18 pacijenata.

Vakcinacija se sprovodi na više od 220 punktova širom zemlje, a stručnjaci pozivaju građane koji se nisu vakcinisali da to učine.

Upozoravaju da su i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potrebni oprez i pridržavanje svih mera.

14.54 - U Zaječaru bez novozaraženih

Na osnovu 64 novoobrađenih uzoraka, u poslednja 24 časa, na teritoriji grada Zaječara nema pozitivnih na kovid-19, a danas će zasedati gradski Štab za vanredne situacije koji će verovatno dati preporuku gradonačelniku za ukidanje vanredne situacije u tom gradu, objavljeno je danas na gradskom sajtu.

13.02 - U Srbiji imunizovano 47,8 odsto građana

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je do sada 47,8 odsto građana kompletno imunizovano.

11.47 - Pčinjski okrug: Od 207 uzoraka, jedan pozitivan iz Bujanovca

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 207 uzoraka iz Pčinjskog okruga, jedan je pozitivan na kovid 19.

10.41 - Šesti dan u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji bez novozaraženih

U srpskim sredinama na KiM šesti dan zaredom nije zabeležen ni jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a u poslednja 24 sata nije bilo ni smrtnih slučajeva izazvanih tim virusom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.