AKO KORONA NE DOZVOLI ZAVRŠETAK: Reč stručnjaka, Srbin postaje IGRAČ GODINE u Engleskoj! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO KORONA NE DOZVOLI ZAVRŠETAK: Reč stručnjaka, Srbin postaje IGRAČ GODINE u Engleskoj! (FOTO)

Procurilo.

Don Gudmen, analitičar britanskog "Skaj Sporta" smatra da je dosadašnji tok Čempionšipa u potpunosti obeležio srpski napadač Aleksandar Mitrović i da zbog toga zaslužuje priznanje "igrača godine".

Mitrović je prvi strelac takmičenja sa 23 gola, što je gotovo polovina od svih koje je londonski klub postigao, pa praktično sam vuče tim ka povratku u Premijer ligu.

- Postizanje 23 gola u 34 utakmice govori samo za sebe. Gledajte Vest Brom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni postižu golove sa svih strana, Fulam to nema. On je postigao 23 od njihova 52 gola, što je presudno. To pokazuje koliki teret nosi na svojim leđima i zato je on moj igrač sezone. To je skoro nevoljan izbor, jer stvarno verujem da je Kelvin Filips bio najbolji igrač u ligi. Obo je su važni za svoje timove, ali na različite načine. Ali, kao što je tradicija, napadači uvek uzimaju slavu. Tako je oduvek bilo, tako će uvek i biti - poručio je Gudmen.

🐝 Ollie Watkins?

⚪️ Aleksandar Mitrovic?

🔵 Matheus Pereira? https://t.co/3fpj4tL3rL

— Sky Sports Football (@SkyFootball) March 31, 2020

Podsećanja radi, Mitrović je došao u Fulam u januaru 2018. godina, najpre na šestomesečnu pozajmicu. Potom ga je klub sa "Krejven Kotidža" otkupio od Njukasla za nepunih 25 miliona evra, a letos je uprkos ispadanju u Čempionšip pokazao lojalnost potpisavši novi ugovor koji važi do 2024. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, izabranica Aleksandra Mitrovića
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.