A sad – letnji raspust

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2022, 17:01

A sad – letnji raspust

Završena je još jedna školska godina. Osnovnici srednjoškolci danas su napustili svoje klupe i do prvog septembra im sledi odmor. Vreme je da se sumiraju utisci, a zatim sledi period predaha.

Zvuk školskog zvona označio je kraj poslednjeg časa ove školske godine i dugo očekivani veliki raspust.

Protekla školska godina nije bila laka, ali na raspustu koji sledi kako kažu rumski osnovci će se to sve nadoknaditi.

Školski kalendar je ispunjen, ocene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaključene, sve je došlo na svoje mesto, iako je u toku školske godine bilo više promena oko načina nastave usled pandemije korona virusa.

Kraj školske godine đaci su dočekali u svojim klupama, ponovo je vraćen smisao školi, koja posed obrazovnog procesa ima značajnu ulogu u socijalizaciji učenika.

Maturanti osnovnih škola su se raspustili nešto ranije i u toku su pripreme za završne ispite koji će biti održani 27, 28. i 29. Juna.

A đaci se u svoje klupe vraćaju za nešto više od dva meseca, tačnije prvog septembra.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.