SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 21.Sep.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLITIČKA SCENA

Zločin: Kasapili mrtve Srbe HAG - Na suđenju Radovanu Karadžiću svedok optužbe Petko Panić rekao je da su u Kamenici i u drugim muslimanskim logorima kasapili poginule srpske borce.

Zločin: Kasapili mrtve Srbe

HAG - Na suđenju Radovanu Karadžiću svedok optužbe Petko Panić rekao je da su u Kamenici i u drugim muslimanskim logorima kasapili poginule srpske borce.

- Muslimani su im nabijali glave na kolac i obrezivali polne organe. Pokojni policajac >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Slavko Erić je paljen, nedostajali su mu delovi tela. Znam da je na Glođanskom brdu ubijeno 60 Srba, od kojih su mnogi nađeni bez delova tela - rekao je Panić, bivši pomoćnik komandira policije u Zvorniku.

Kfor odblokirao Brnjak: Ostali šljunak i zemlja

BEOGRAD - Vojnici Kfora uklonili su u potpunosti bodljikavu žicu koja se nalazila na prelazu Brnjak, ali su ostale prepreke od šljunka i zemlje koje su podigli Srbi.

Portparol Euleksa Nikolas Hoton rekao je da je prelaz tehnički otvoren, ali problem predstavljaju barikade Srba, koje su i dalje ostale.

Majkl Devenport: EU traži konstruktivan pristup Kosovu

BEOGRAD - Ambasador Velike Britanije u Srbiji Majkl Devenport izjavio je da je Srbija načinila veliki napredak na evropskom putu, ali da će članice EU tražiti njen „konstruktivan pristup“ po pitanju severa KiM.

- Treba još da se radi, i to upravo u procesu regionalne saradnje, zatim reforme pravosuđa, transparentnosti medija - kazao je Devenport.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.