Izvor: Beta, 11.Okt.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešiti problem prelaza pa nastaviti dijalog

BEOGRAD, 11. oktobra 2011. (Beta) - Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović izjavio je u utorak da je neopohodno da se što pre reši problem prelaza Brnjak i Jarinje da bi se dijalog sa Prištinom mogao nastaviti punim kapacitetom.

Stefanović je u Leposaviću pred sastanak sa predstavnicima opština sa severa Pokrajine demantovao izjave šefice pregovaračkog tima Prištine Edite Tahiri, koja je rek..
Pogledaj vesti o: Brnjak

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rešiti spor oko prelaza, pa ući u dijalog

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2011

Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović izjavio je danas da je neopohodno da se što pre reši problem prelaza Brnjak i Jarinje da bi se dijalog sa Prištinom mogao nastaviti punim kapacitetom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Stefanović: Prvo rešiti problem prelaza

Izvor: S media, 11.Okt.2011

-Problem Brnjaka i Jarinja mora da se reši što pre kako bi mogli punim kapacitetom da nastavimo dijalog u najkraćem mogućem roku - izjavio Borisav Stefanović. ..Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović izjavio je danas da je neopohodno da se što pre reši...

Nastavak na S media...

Stefanović: Obrisi budućih rešenja za Jarinje i Brnjak

Izvor: Blic, 11.Okt.2011

Šef pregovaračkog tima Beograda Borislav Stefanović izjavio je danas da će se vrlo brzo videti da postoji nekoliko vrlo opipljivih opcija koje predstavljaju obrise budućih rešenja za prelaze Jarinje i Brnjak, dok je šefica pregovaračkog tima Prištine Edita Tahiri naglasila da se o carinskim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.