Pretučeni Srbin kod Brnjaka: Pobićemo vas VIDEO

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 14:02

Pretučeni Srbin kod Brnjaka: "Pobićemo vas" VIDEO

Jedinice ROSU pretukle su danas trojicu Srba kod administrativnog prelaza Brnjak.

"Nisam bio na barikadama, pošao sam da radim nešto. Nešto su vikali na albanskom, ja nisam razumeo, izbacili su me na asfalt, udarali po leđima, po ustima, izbili su mi zub", rekao je za Kosovo onlajn prilikom prijema u Kliničko-bolnički centar Kosovska Mitrovica Dragiša Vlašković, koga su pretukli pripadnici specijalne kosovske policije kada je sa još dvojicom prijatelja krenuo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << seče drva.

Kako navodi Vlašković: "Bilo je krvi, tražio sam vodu, ali niko nije hteo da mi da".

"Psovali su nas, i majku, pobićemo vas. Da li su sada posumnjali da idemo na barikade, ne znam."

Podsećanja radi, trojica Srba povređenih u današnjem napadu pripadnika specijalne kosovske policije na administrativnom prelazu Brnjak prebačeni su u KBC Kosovska Mitrovica na dalje preglede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"PSOVALI NAM MAJKU I VIKALI DA ĆE NAS POBITI" Ispovest pretučenog Srbina kod Brnjaka: Bilo je krvi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 10:17

Jedinice ROSU pretukle su danas trojicu Srba kod administrativnog prelaza Brnjak...- Nisam bio na barikadama, pošao sam da radim nešto. Nešto su vikali na albanskom, ja nisam razumeo, izbacili su me na asfalt, udarali po leđima, po ustima, izbili su mi zub - rekao je Dragiša Vlašković prilikom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.